Tapa
- Kroketjesvan asperges (6 st) met kappertjesmayonaise9.5
Voorgerechten
- Aspergesoep8
- Rollade van asperges en gerookte zalm, nori en dragonroomkaas
Asperges op Vlaamse wijze
Carbonara van asperges met pancetta en geroosterd brood14
17
15
Hoofdgerechten
- Asperges op Vlaamse wijze25
- Jodenhaas met gegrilde asperges en vleesjus met honing en tijm
Zalmhaas met groene en witte asperges, tomaten-dragonsaus en pomme duchesse31
32
Nagerecht
- Sabayon met versgedraaid hazelnootijs en rood fruit11
Suggestiewijnen
- Wit: Le Cerf Noir – Sauvignon – Frankrijk8 - 26 - 37
Deze Sauvignon Blanc is een zeer verfrissende witte wijn die perfect als aperitief bruikbaar is maar ook visgerechten zoals kabeljauw, zeebaars en zeewolf. Aroma’s van pompelmoes en witte bloemen, fris en harmonieus in de mond.
- Rood: Burlesque – Zinfandel – USA8 - 26 - 38
Een dieprodewijn met purperen nuances. Rond en evenwichtig, goed uitgebalanceerd met aroma’s van rood fruit, gemalen zwarte peper en vanille.